Główne zadania

  • Nadzór technologiczny nad procesem produkcji,
  • Systematyczne monitorowanie procesu produkcji, doskonalenie go w celu zwiększenia efektywności oraz wydajności,
  • Wdrażanie nowych zastosowań technologii mających na celu optymalizację kosztów produkcji czy poprawy jakości,
  • Czynny udział w audytach odbywających się w Zakładzie,
  • Opracowanie oraz inicjowanie wdrożenia nowych wyrobów,
  • Aktualizacja przepisów w zakresie prawa paszowego oraz żywnościowego.

Nasze oczekiwania

  • Wykształcenie wyższe o specjalizacji Technologa w przemyśle spożywczym,
  • Minimum 5 lat doświadczenia na podobnym stanowisku,
  • Znajomość materiałów i rozwiązań stosowanych w branży mięsnej,
  • Doskonała organizacja własnego czasu pracy oraz umiejętność pracy w zespole,
  • Znajomość programów Microsoft Excel, AutoCad, SAP Biznes One,
  • Znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie pozwalająca na swobodną komunikację,
  • Umiejętność pracy pod presją czasu.

Czeka na Ciebie

  • Praca w stabilnej firmie z tradycjami,
  • Zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
  • Prywatna opieka medyczna,
  • Atrakcyjny system wynagradzania (podstawa + premia) wraz z pakietem benefitów,
  • Dostęp do Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych,
  • Nagrody jubileuszowe za przepracowany staż pracy,
  • Program rekomendacji pracowników – możliwość uzyskania dodatkowego bonusa finansowego za polecenie osób do pracy.

Aplikuj już teraz